StudioBlitz.ro sau cum sa ai o nunta perfecta?

Anul acesta am avut privilegiul de a fi aleasa sa fac parte dintr-o echipa de oameni talentati si dedicati pentru un proiect drag mie, StudioBlitz.ro, un blog despre nunti. Eu am ales sa scriu despre pantofii de mireasa si despre luna de miere, subiecte total opuse dar indispensabile in orice nunta.

Nunta reprezinta un moment important din viata si necesita alocarea unui timp special pentru a o organiza. StudioBlitz incearca sa ajute miresele, mirii sau nasii prin oferirea de informatii utile in organizarea nuntii. Puteti afla trendurile in moda, ce rochii de mireasa se poarta, ce tipuri de costume de mire sau nas sunt la moda, ce ar trebui nasa sa poarte in ziua nuntii si multe altele.

Daca aveti nunta in 2015 sau cunoasteti pe cineva care va face pasul cel mare in urmatorii ani, va invit sa cititi si sa va informati pentru a va fi mult mai usor! Cel putin eu asa am facut 🙂

In incheiere doresc sa-i multumesc lui Sorin pentru oportunitatea oferita si colegelor mele, Cristina si Diana care ma ajuta cu fiecare ocazie!

Credit: blog.studioblitz.ro

Credit: blog.studioblitz.ro

Reclame

3 gânduri despre „StudioBlitz.ro sau cum sa ai o nunta perfecta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s